Eko-Okullara Hoşgeldiniz

Eko-Okullar Nedir ?

Eko-Okullar Programı, okul öncesi ile ilk ve orta okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar.

Üye Girişi (Mevcut Üyeler İçin)

Şifrenizi mi unuttunuz ?

Üye değil misiniz?

Siz de okulunuzu internet sitemize üye yaparak Eko-Okullar Programı'na dahil edebilir, okulunuz için Yeşil Bayrak almaya hak kazanabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayınız


Eko-Okul Koordinatör Öğretmenlerimiz FEE Öğretmen Ödüllerine Hak Kazandı…

 
Fee tarafından düzenlenen ve öğretmenin aktif olarak en az 5 yıldır Eko-Okullar Programı koordinatör öğretmeni olarak görev yapıyor olması ve yine öğretmenin görev aldığı okulun Yeşil Bayraklı bir Eko-Okul olması ön koşullarıyla başvuruların alındığı FEE Öğretmen Ödülleri Yarışması kapsamında, Aydın Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu’ndan Nafiye Sıcacık ve Çanakkale Tevfik Emin Başarır İlkokulu’ndan Sevil Ercan ödüle layık görülmüştür.
 
Bu yıl ikinci kez alınan başvurular kapsamında, okullarında ve yaşadıkları toplumda sürdürülebilir kalkınma için eğitimi teşvik eden ve katkıda bulunan öğretmenlerin çabalarını öne çıkarmak, öğretmenlerin mesleki yeterliliklerini vurgulamak, başarılarını kutlamak ve ilham verici hikayelerin yaygınlaşmasını sağlamak hedefleniyordu.
 
Öğretmenlerimizi emek, çaba ve her gün öğrenciler-toplum üzerinde gerçekleştirdikleri olumlu etki sebebiyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.